Naturstyrelsen, Kronjylland
Retuner til Enhedens valg menu - Enhedens procesliste - Enhedens middelliste - Indkøb leverandører
Daglig køkken rengøring - Frokoststue
Beskrivelse:
Daglig almindelig rengøring og vedligehold, hovedsageligt i køkkener m.m. - opvask, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, skurekreme m.m.
Risikovurdering:
Brugen af produkterne er meget kortvarig og ikke særlig ofte.
Risikoen sidestilles med almindelig husholdningsbrug.
Begrænsninger:
Ingen
Følgende midler bruges til processen på enheden:
Middel (link til sikkerhedsoplysninger) | Producent | Link til SDS (Sikkerhedsdatablad) | Fare mærker |
Håndopvask off. Stadsing | Stadsing A/S | Link | CLP |
Skurecreme | Stadsing A/S | Link | CLP |
Følgende værnemidler skal bruges:
Værnemiddel type | Værnemiddel | Tekst |
Øjenværn | Beskyttelsesbriller | |
Håndværn | Nitrilhandsker - langskaftet |
Henvendelse vedr. databasen og denne side: Anne Lyders Gade, annlg@nst.dk, telefon: 20 99 13 82 |